Dags att förnya medlemskap och prenumerationer för 2020 med METAs nya prenumerationssystem

2020-03-17

Dags att förnya medlemskap och prenumerationer för 2020 med METAs nya prenumerationssystem

Nu till extra förmånligt pris!

META och Historiskarkeologisk förening kan nu stolt lansera vår nya och förbättrade prenumerationstjänst i samarbete med bok- och tidskriftsdistributören Eddy.se. Då vi byter system ber vi alla medlemmar och tidigare prenumeranter att förnya sina medlemskap/prenumerationer för 2020 via formuläret på denna sida.

www.histark.se 

När man registrerar sig för medlemskap/prenumeration kommer en betalningsavi att skickas ut, vilken sedan betalas via vanlig girering till bankkonto, som e-faktura eller direkt med kort via nätet.

Som medlem/prenumerant stöder man tidskriftens fortsatta utgivning, får ett tryckt ex av tidskriften i brevlådan, tillgång till det senaste numret digitalt redan då det släpps. Medlemmar får dessutom fritt deltagande vid föreningens sammankomster och ev. symposier samt löpande information via nyhetsbrev. Medlemskapet gäller för ett kalenderår.

Vi erbjuder också sponsormedlemskap för företag och institutioner som vill understödja den fortsatta utvecklingen av tidskriften och dess nätverk för historiskarkeologisk forskning och uppdragsarkeologi. För att få veta mer om sponsormedlemskap och vad de innebär vänligen kontakta: ordforande@histark.se

/Redaktionen för META och styrelsen för Historisk arkeologiska föreningen

META 2024